Bu Maçta Engel Yok!…

Yazan: 08 Temmuz 2011  
Kategori: Duyurular

şöhretler karması ile maçımız.04.07.2011

şöhretler karması ile maçımız.04.07.2011

Ünlüler: 3 – Beşiktaş Bedensel Engelliler: 3

Halı Saha : Seyrantepe Seyrangah Tesisleri

Maç Saati: 18:00

Hakem : Ümit Gündüz, Umut Behem , Mustafa Gökhan

RakipBul AUTO Cup Finali Pazar günü tüm basının yoğun katılımıyla oynanırken, havai fişek, meşale ve ateş gösterileriyle atmosferin zirveye çıktığı ve RakipBul.com Organizasyonunda gerçekleşen muhteşem gecede bu 2 maçın haricinde çok anlamlı bir de sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. Bu etkinlikte BJK Engelliler ekibi, Şöhretler Karmasına karşı mücadele ederken, ortaya zaman zaman çok renkli görüntüler çıktı. Sanatçı Bora GENCER, Fotomaç spor yazarı Bülent CAN, sunucu ve yapımcı Akın SEL, Survivor yarışmacılarından Kemal ÖZCANLI, Türk futbolunun bir dönemine damgasını vuran futbolculardan Kahraman KARTALOĞLU, Nihat BAŞTÜRK ve Osman KÜÇÜK`ün yer aldığı ünlüler karmasına karşı mücadele eden BJK Engelliler ekibi, ortaya müthiş bir performans koyarak izleyenleri adeta hayretler içerisinde bıraktı. Mücadele 3-3`lük beraberlikle neticelenirken, maçtan geriye kalan en önemli notlar Fair-Play ruhuna yakışan görüntüler ve şöhretlerin engelli gençlere verdiği gönülden destek oldu.
ENGELLER KALDIRILDI

Güzel bir futbol gecesinde bir gösteri maçı için karşı karşıya gelen iki ekibin maçında sahadan galip ayrılan taraf olmadı. 3-3 eşitlikle sonuçlanan maçta keyif dolu dakikalar yaşandı. Beşiktaş Bedensel Engelliler takımında Ümit attığı 3 golle yıldızlaşırken ünlüler karmasında ise ünlü sanatçı Bora attığı gollerle yıldızlaşırken, Gençlerbirliği’nin efsane 10 numarası Nihat Baştürk yaptığı asistlerle izleyenlerden alkış aldı. Karşılaşmanın devre arasında Freestyle sporcusu olan genç Buse topla yaptığı şovlarla izleyenleri adeta büyüledi.

KARŞILIKLI GOLLER

Beşiktaş Bedensel Engelliler takımı maçın henüz başında Ümit’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ümit’e cevap ünlü sanat Bora Gencer’den geldi. İlk yarının sonlarına doğru gelirken sağ kanattan yapılan ortaya Ümit ceza sahası içinde çok iyi yükselerek topu ölü köşeye yolladı. Top kaleci Mustafa Nalbant’ın bakışları arasında ağlarla buluştu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Osman Küçük tekrar durumu eşitledi. Bora Gencerler Ünlüleri öne geçiren golü kaydetti. Maçın son dakikalarına girilirken hakemin verdiği penaltı sonrasında gecenin yıldızı Ümit topun başına geçti ve şık bir penaltı vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Golden hemen sonra hakemin bitiş düdüğüyle maç sona erdi.

468x60 Google AdSense kodunuzu buraya girin.

Yorumlar


Yorumunuzun yanında istediğiniz resmin görünmesini istiyorsanız gravatar edinin!